КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ТРОШКОВА СЕРТИФИКАЦИЈE И СТАНДАРДИЗАЦИЈЕ ПРОИЗВОЂАЧА ЈАКИХ АЛКОХОЛНИХ ПИЋА ЗА СИСТЕМ МЕНАЏМЕНТА КВАЛИТЕТОМ SRPS ISO 9001 И СИСТЕМ БЕЗБЕДНОСТИ И КВАЛИТЕТА ХРАНЕ SRPS ЕN ISO 22000 И HACCP У 2024. ГОДИНИ

Рок: 
9. септембар 2024. године
Институција: 
Покрајински секретаријат за привреду и туризам

Циљ Конкурса за доделу средстава за финансирање трошкова сертификацијe и стандардизације произвођача јаких алкохолних пића за систем менаџмента квалитетом SRPS ISO 9001 и систем безбедности и квалитета хране SRPS ЕN ISO 22000 и HACCP у 2024. години са територије АП Војводине јесте стално  унапређење система менаџмента квалитетом и система безбедности и квалитета хране уз стално унапређивање  укупног система безбедности хране.

Средстава по овом конкурсу додељују се за финансирање: трошкова сертификацијe и стандардизације за систем менаџмента квалитетом SRPS ISO 9001 и систем безбедности и квалитета хране SRPS ЕN ISO 22000 и HACCP код правних лица и предузетника у 2024. години са територије АП Војводине.

За реализацију овог конкурса предвиђено је укупно 984.000,00 динара са ПДВ. Средства намењена по овом Конурсу предвиђена су за финансирање до 100 % подршке од плаћеног износа за реализовање сертификације за систем управљања квалитетом и систем безбедности и квалитета хране.

Право на подстицаје остварују: правна лица и предузетници са територије АП Војводине, регистровани у регистру привредних субјеката, односно други одговарајући регистар у складу са посебним прописом и уписани у регистар произвођача јаких алкохолних пића.

 

Опширније