Други јавни конкурс за доделу средстава за учешће у суфинансирању пројеката који се финансирају из фондова ЕУ

Рок: 
15. октобар 2022. године
Институција: 
Покрајински секретаријат за финансије

Право учешћа на овом конкурсу има правно лице чије је седиште на територији АП Војводине, под условом да је уговорна страна на пројекту (носилац или партнер) која има обавезу обезбеђења сопствених финансијских средстава, односно суфинансирања пројекта, за пројекат чије активности се реализују на територији АП Војводине и који није завршен пре истека трајања овог конкурса.

Субјекту се може доделити максимално 4.000.000 динара. Субјект може да поднесе више од једне пријаве по овом конкурсу за више различитих пројеката.

За индиректне кориснике буџета локалне самоуправе пријаву на конкурс подноси надлежна јединица локалне самоуправе, а износ средстава који се додељује јединици локалне самоуправе за потребе реализације пројекта индиректних корисника буџета локалне самоуправе не сабира се за одређивање максималног износа средстава који се може доделити тој јединици локалне самоуправе.

Субјект којем су средства додељена, изузев јединице локалне самоуправе, дужан је да најкасније до момента потписивања уговора са Секретаријатом достави Секретаријату две бланко менице са меничним овлашћењем уписаним у регистар код Народне банке Србије.

Опширније