Јавни позив за расподелу средстава у циљу подршке локалним самоуправама и градским општинама за успостављање јединственог управног места

Рок: 
14. фебруар 2022. године
Институција: 
Министарство државне управе и локалне самоуправе

Расподела средстава ће се вршити у смислу пружања финансијске помоћи јединици локалне самоуправе или градској општини у пуном или делимичном износу недостајућих средстава, за реализацију пројеката који су од посебног значаја за јединице локалне самоуправе а у циљу успостављања јединственог управног места. Јединице локалне самоуправе којима су средства одобрена у неком од претходних конкурса за пројекат успостављања јединственог управног места, не могу поново конкурисати.

Средства за подршку реализоваће се за потребе адаптације и опремања простора јединственог управног места, подизања постојећег нивоа техничко-информатичке опремљености и унапређења софтверско хардверске инфраструктуре за успостављање јединственог управног места.

Неопходно је имати елаборат који садржи детаљно образложене и приложене доказе за испуњеност критеријума наведених у тексту конкурса.

Опширније