Конкурс за суфинансирање израде планова развоја јединица локалне самоуправе на територији АПВ

Рок: 
28. фебруар 2020. године
Институција: 
Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу

Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу у оквиру својих надлежности, програмске структуре буџета и Финансијског плана за 2020. годину у области регионалног развоја, суфинансираће израде планова развоја јединица локалних самоуправа у складу са Законом о планском систему Републике Србије.

Узимајући у обзир привођење крају финансијске перспективе ЕУ 2014 – 2020, текуће припреме за нови финансијски период, као и обавезу усклађивања документације на националном и суб-националном нивоу, а у складу са Законом о планском систему („Службени гласник РС“ бр. 30/18), Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу у оквиру овог позива суфинансираће:
- израду планова развоја јединица локалне самоуправе на територији АП Војводине.

Планови развоја треба да буду донети најкасније до 01. јануара 2021.године.

Планови морају имати рок важења од најмање 7 година.

Овум конкурсом неће бити финансиране друге активности попут ревизије постојећих планских докумената (стратегија развоја, секторске стратегије, акционих планова и сл.)

Овум конкурсом неће бити финансирана израда других планских докумената, осим планова развоја јединица локалних самоуправа, у складу са Законом о планском систему.

Опширније