Prevaziđi društveni izazov digitalnim rešenjem

Rok: 
Prvi ovogodišnji poziv za prijavu na konkurs za podršku Telenor fondacije sa temom „Prevaziđi društveni izazov digitalnim rešenjem“ biće otvoren 01. februara. 2016. godine, a rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana otvaranja konkursa.
Institucija: 
Telenor

Telenor fondacija pomaže razvoj srpskog društva i društvenu integraciju obezbeđujući što većem broju ljudi pristup komunikacijskim uslugama, podržavajući i inicirajući kreiranje digitalnih rešenja koji za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i omogućavanje razvoj potencijala srpskog društva. Naše delovanje usmereno je na oblasti obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kulture i umetnosti, kao i zaštiti životne sredine. Ciljevi Telenor fondacije promovišu pozitivne strane Interneta i grade set normi koje regulišu  ponašanje u digitalnom okruženju i utiču na smanjenje digitalnog nasilja.

Konkurs Telenor fondacije otvara se dva puta godišnje, a rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana otvaranja konkursa. U toku trajanja konkursa, obrazac prijave za projekte i svu prateću dokumentaciju potrebno je dostaviti elektronskim putem na adresu: fondacija@telenor.rs.

Prvi ovogodišnji poziv za prijavu na konkurs za podršku Telenor fondacije sa temom „Prevaziđi društveni izazov digitalnim rešenjem“ biće otvoren 01. februara. 2016. godine, kada će na našoj stranici biti dostupno i više detalja. 

Preuzimanje:Obrazac prijave

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Korporativna-odgovornost/Telenor-fondacija/Kontakt/