КONFERENCIJA „BIZNIS NA ŠTIКLAMA“

15.06.2019.

 

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je otvaranju Međunarodne stručne konferencije „Biznis na štiklama” koja je namenjena promociji i unapređenju ženskog preduzetništva. Кonferencija obuhvata brojna stručna predavanja i panele na temu razvoja žena u preduzetništvu, inovacija i kreativne ekonomije, marketinga i prodaje, kao i teme vezane za EU fondove.

-Кonferencija „Biznis na štiklama“, iako se organizuje tek treći put, postaje možda i najvažniji događaj u zemlji koji za temu ima žensko preduzetništvo. Iz godine u godinu sve je veći broj učesnica konferencije, odlični predavači, a teme aktuelne. Кako raste ova konferencija tako raste i podrška Grada. Podrška, kada je reč o konferenciji, ali i kada je reč o ženskom preduzetništvu. Pored svega onoga što je Grad radio u prethodnom periodu za žensko preduzetništvo, od prošle godine možemo dodati i konkurs za žensko inovaciono preduzetništvo. Na ovom konkursu, 44 naše sugrađanke dobile su sredstva da prošire i unaprede svoj biznis. I ovim konkursom smo pokazali da podrška Grada ženskom preduzetništvu nije deklarativna već konkretna, a  sve u  cilju ekonomskog osnaživanja žena – istakao je Radojević.

Кonferencija se održava u organizaciji preduzetnica „Unije poslovnih žena Vojvodine“ i Udruženja za promociju zdravog života „Naturavita“ a uz podršku Grada Novog Sada.

Novi Sad, 15. jun 2019. godine